Ütü Teflonları
Ütü yaparken önemli olan ütünün yanmaz, yapışmaz ve kaymaz ütü altlıkları kullanılarak yapılmasıdır. Birçok üründe kullanılan ve hassas kumaşlara uygulanan ütülerin masa ve paskara kullanımında ek altlıklara ihtiyaç duyulur. Ütü altlıkları kullanırken, ütülenecek malzemenin özellikle daha verimli ve kısa sürede ütülenmesini sağlar. Ütü kullanımında kumaşın değiştirilmesi esnasında üzerine konacak bir altlığa ihtiyaç vardır.
Ütü Teflonları Özellikleri
Ütü kullanımı vakumlu paskara, vakumsuz paskara, ev tipi, buhar kazanlı, silindir gibi birçok ütü işlevi gören aletle yapılmaktadır. Bu kullanımları kolaylaştırmak adına ütü aksesuarları önemli bir kolaylık sağlar. Kolay bir çalışma için ütü teflonları ve silikon altlıkları kullanılmalıdır.
Özellikleri;
Yanmaz. Yapışmaz. Kumaşın kaymasını engeller. Kolay kullanım sağlar. Kumaşın tutunmasına imkân tanır. Kumaşın kırışmadan ütülenmesini sağlar. Ütünün dilediğiniz alanda silikon altlıkla yatay olarak kalmasını sağlar. Bu özellikler ile kullanımı konforlu hale getirir ve zamandan tasarruf etmenizi kolaylaştırır.
Olab TY 70006 / AE Selenoid Valf 1/4, konfeksiyon sektöründe kullanılan tam ve yarı otomatik buhar kazanları ile kondens gruplarında buhar tahliyesi için özel olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte farklı sektörlerde su, hava, buhar ve gaz gibi çeşitli akışkanların güvenli ve verimli tahliyesinde de yaygın olarak tercih edilmektedir.
Tip: 2/2 Normal Kapalı – Çekirdek Tip – Direk Çekmeli
Bağlantı: 1/4"
Minimum Çalışma Basıncı: 0 Bar
Gövde Malzemesi: Bronz
İç Parçalar: Paslanmaz Çelik
Sızdırmazlık (Seal): EPDM / NBR / Viton
Orifis Çapı: 3,0 mm
Debi: 0,170 kv m³/h
Maks. Basınç:
AC: 9 Bar
DC: 5 Bar
Ağırlık: 0,265 kg
AC Voltaj: 12 – 24 – 48 – 110 – 230 – 400 V (50/60 Hz)
Durağan Güç: 17 VA
Hareketli Güç: 24 VA
DC Voltaj: 12 – 24 – 48 – 110 V
Güç: 16 W
NBR: 90°C
EPDM: 150°C
Viton: 150°C
Ortam Sıcaklığı: 80°C
Buhar kazanları
Kondens tahliye sistemleri
Ütü ve pres sistemleri
Su, hava, buhar ve gaz hatları
Sitemizde satışta olan selenoid valfler 220V AC gerilime uygundur ve ütü sistemlerinde kullanılmaktadır. Lütfen sipariş öncesinde teknik değerleri kontrol ediniz. DC ürünler stoklarımızda bulunmamaktadır. Uyumsuz ürün nedeniyle yapılacak iadelerde kargo ücret kesintisi uygulanır.
Silter Plus Alüminyum PTFE Çarık (Profesyonel) 200 Tipi
En hassas kumaşlarda çok yüksek ısılarda güvenle kullanılır.
Buharı tüm ütüleme yüzeyine dağıtır, buhar basınç kaybını minimuma indirir.
Kumaşları kirletmez, iz bırakmaz.
Ütü tabanını korur, temiz tutar.
Kaygan zeminiyle ütülemeyi kolaylaştırır.
Zamandan kazandır.
Magma Bimetal Termostat TY M901 B, sıcaklık artışına bağlı olarak kontağı açan RS fonksiyonlu yapısı sayesinde elektrikli ısıtıcı uygulamalarında güvenilir ve hassas sıcaklık kontrolü sağlar.
Endüstriyel standartlara uygun tasarımı ile uzun ömürlü ve stabil performans sunar.
Fonksiyon: RS (Sıcaklık artışıyla kontağın açılması)
Maksimum Sıcaklık: 230°C / 10A
Sıcaklık Aralığı: 0 – 230°C
Döndürme Alanı: 316°
Duyarlık: 6 – 12 K
Sıcaklık Değişim Hızı: > 1 K / dakika
Tasarım Standardı: DIN EN 60730 – TS 420
Koruma Sınıfı: Class 1
Buharlı ütülerde, buharsız ütülerde, fırınlarda, mikrodalga fırınlarda, tost makinelerinde, elektrikli ızgaralarda, ortam şartlandırıcılarında ve genelde bütün elektrikli ısıtıcılarda istenilen fonksiyonları elde etmek için sıcaklık artışına bağlı olarak kullanılmaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.