Siruba 767-516M2, 767HD-516M2, 567-516M2 pegasus 732 model makinalar için kullanılan 3 iğne 6 iplik overlok makina ayağı. parça değişimi yapılmadan 3-4-5 ip overlok dikişi yapılabilir. diğer aksamlar uyumlu olmalıdır.
Ayak alırken uygun dişli,plaka ve iğne bağı olmasına dikkat edilmelidir.
Siruba e32 model -pegasus-typical makinalarda kullanılan 5 iplik overlok makina dikiş ayağıdır.
Siruba 747 ve 757 model overlok makinalarında kullanılan 5 iplik overlok makinası kalın iş 12 mm. Dikiş genişliği olan makina dikiş ayağı. Bıçak ayarı yapılarak 10 mm dikiş genişliği sağlanabilir.
Juki MO-2416/MO-2516/MO-3616/MO-3716/MO-6716/MO-6916 model 5 ip overlok makinaları için kullanılmakta olam makina ayağıdır.
Brother 551-061 model overlok makinası için kullanılmakta olan 5 iplik gömlekçi tipi 6 mm. Dikiş genişliğinde overlok makinası dikiş ayağı.
Pegasus ve tipical marka 5 iplik overlok makinaları için 10 mm. Genişlikte overlok makinası dikiş ayağıdır.
Yamato 6020 /6120/6125/8020/8120/8125 model makinalarda kullanılan bıçak kesim ayarı yapılarak 5 ve 6 mm dikiş genişliği sağlanan 4 iplik overlok makinası ayağı
Brother n21 ve n210 model overlok makinalarında kullanılan 4 iplik overlok makinası ayağı. Dikiş genişliği 4 mm. Olarak çalışmaktadır. Bıçak ayarı yapılarak 5 mm. Dikiş genişliği alınabilir.
Makinada takılı olan bıçakların ayak alırken ayak üzerindeki bıçak kanalına uygun olmasına dikkat edilmelidir
Pegasus ex seri 4 ip overlok makinaları için kullanılan 4 mm. Dikiş genişliğinde sürfile dikişi sağlayan bıçak ayarı yapılarak 5 mm. Dikiş alımı sağlanabilecek overlok ayağı
4 ip overlok makinalarında kullanılabilecek 12,7 mm. En geniş lastik besleme kanallı overlok lastik ayağıdır.
Siruba 3 ip ve 4 ip overlok makinalarında kullanılan üzerinde ekstrafor besleme kanalı olan overlok makinası dikiş ayağı.
Siruba marka 4 ip overlok makinalarında kullanılan siperli overlok ayağı
4 ip overlok makinalarında kullanılabilecek 3,2 mm en geniş lastik besleme kanallı overlok lastik ayağıdır.
Siruba marka overlok makinaları için kullanılmakta olan 4 ip kanal takip siperli overlok dikiş takip ayağı
4 ip overlok makinalarında kullanılabilecek 8 mm en geniş lastik besleme kanallı overlok lastik ayağıdır.
4 ip overlok makinalarında kullanılabilecek 9.5 mm en geniş lastik besleme kanallı overlok lastik ayağıdır.
Siruba marka makinalar için kullanılan 3 iplik overlok makina ayağı. Bıçak ayarı yapılarak 4-5 mm. Dikiş genişliği içinde çalıştırılabilir.
Juki mo-2504-od4 ve 3904 model overlok makinalarında kullanılan 3 iplik 4 mm. Genişlikte overlok dikiş makinası ayağı. Bıçak kesme ayarı yapılarak 3-5 mm. Dikiş genişliği sağlanabilir.
Pegasus 752 - siruba 737 - tipical marka overlok makinalarında kullanılan 3 ip overlok makinası 3 mm. Dikiş genişliği olan eşarp -mendil kenarı süperlok overlok makinası dikiş ayağı
Ayak mil bağlantısı uyan tüm 4 ip overlok makinaları için kullanılabilen sanayi tipi overlok makinası büzgü ayağı
Pegasus 6 ip overlok makinalarında kullanılan 6 ip overlok dikiş makinası kumaş baskı ayağı toplam dikiş genişliği 10 mm olarak çalışmaktadır.
Juki 3600/6900 model overlok makinalarında kullanılmakta olan 6 iplik toplam 12 mm dikiş genişliği sağlayan overlok kumaş baskı ayağı.
Pegasus m seri overlok makinaları için mekanik kıstırmalı overlok ayağı dikiş genişliği 4 mm. Olarak sürfile dikişi oluşmaktadır.
Juki ve siruba 4 ip overlok makinaları için kullanılmakta olan kenar siperli lastik ve ribana takılması için kullanılmakta olan 4 ip overlok makina ayağı dikiş genişliği 4mm olarak oluşmaktadır.
Juki ve kinteks 4 ip overlok makinaları için 4-5 mm. Dikiş genişliği olan büzgü overlok dikiş kumaş baskı ayağı. Tek başına büzgü yapmaz komple takım ile ilgili bir parçadır.
Makinada komple 2 kat kumaş verilip üst kat kumaşı büzecek şekilde takım takılı olmalıdır.
Juki marka overlok makinalarında kullanılmakta olan 5 iplik toplam 12 mm. Dikiş genişliği sağlanan dikiş kumaş baskı ayağı
Yamato az 8500-cz 6500 makinalarda kullanılan 5 ip 8 mm. Dikiş makinası dikiş kumaş baskı ayağı.
Brother n31 - n310 5 ip overlok makinalarında kullanılmakta olan 5 ip 12 mm. Genişlikte dikiş dikebilen kot tipi overlok dikiş kumaş baskı ayağı.
Yamato marka 4 ip overlok makinalarında kullanılmakta olam parmak siperli 4-5 mm. Dikiş genişliği sağlayan overlok kumaş baskı ayağı
Juki 6700 model overlok makinaları için kullanılmakta olan ekstrafor beslemeli overlok dikiş ayağı.
Pegasus ex ve lx seri 4 ip overlok makinası için kullanılan 5-6 mm. Dikiş genişliği sağlayarak ekstrafor girişli 4 ip dikiş kumaş baskı ayağı
Brother overlok kot tipi ayak içi baskı yayı
Kingteks 900 seri 5 ip overlok makinalarında kullanılmakta olan geniş overlok ayağı dikiş genişliği 10-12 mm örgü ve emniyet dikişi toplam genişliği sağlanmaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.